vysoký roštěnec
Fenomenální recepty, Kdo je Red?

vysoký roštěnec

aková rychlovka ale skvělá. Někdy prostě nemáte chuť trávit celé hodiny v kuchyni, ale chcete jen trávit. Na nejlepší postgastrální demenci jsem si připravil vysoký roštěnec z @reznictvinamaso (protože když chcete maso, tak jenom od řezníků nebo indiánů) a k tomu opečené brambory s pestem. Upřímně recept je tak triviální, že by se za něj omlouvali i děti v mateřské školce, které by jej připravovali na plastové pánvi a místo trouby by měli jen žárovku.
Maso osolíme a opepříme z obou stran. Na másle rychle osmažíme aby se maso zatáhlo a pak ho dáme ještě na chvíli do trouby. K tomu si upečeme malé sexy brambory, které smícháme s domácím pestem (logicky, viz. Recept na pesto). Maso nakrájíme na tenké plátky, abyste světu dokázali, že se nebojíte medium rare. Podávejte na zelené peřině s vázou od @v.svabenikova která s ní ladí. Otázka mimo: Věděli jste, že v angličtině dostala barva Orange jméno podle pomerančů a ne naopak?

No Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Sleduj Taste of Red!