Una buena tortilla asesina
Fenomenální recepty

Una buena tortilla asesina

Kateřina @tasteofkate mi brzo odjede na pár měsíců do Polska, takže se ze mne stane na nějaký ten čas slaměný foodbloger. Termín odjezdu se nepřetržitě blíží a tak mne učí co nejvíce receptů, abych neumřel hlady, nebo nedejbože neopustil blýskavý svět šoubyznisu.
Jedním z nich je i tato neodolatelná, vražedně dobrá tortila (v mexickém znění je to una buena tortilla asesina). Bez dalších okolků se pusťme do vaření.

Vezmeme si hovězí mleté maso ( z @reznictvinamaso , protože prostě jinde lepší není), které osolíme a dochutíme jej uzenou paprikou. Počkáme až se zatáhne jak obrana fotbalové Sigmy Olomouc a následně přidáme najemno pokrájená rajčata s troškou vody. No a když už si myslíte, že to nejde lépe dochutit, tak tam šoupnete i trošku česneku a čerstvého chilli. Jelikož jsme tady všichni jako michellinští kuchaři, s dvaceti plotnami, třemi troubami a pěti lávovými grily, nebude pro nás problém, si někde bokem osmažit cibulku s paprikoz nakrájené na tenké nudličky. Osolené. Foodblogeři jsou mistři hemisfér a tak si najednou připravíme i guacamole. Rozdrtíme avokádo silou tisíce kritiků jídel, přidáme najemno nasekaný BDSM koriandr, limetovou šťávu z limety, sůl, pepř a opět ty naše malá nezbedná rajčata. Mícháme jak trenér NHL s první formací (dneska je to sportovní). Vložíme maso na tortilu, přidáme osmaženou papriku a cibulku, potřeme guacamole omáčkou, přidáme trochu Bedřicha Smetany, chedar a necháme na grilu zapéct a pak se v úžasu a opojení samy poplácáme po rameni. Fotíme výhradně s brýlemi @anna_maresova_designers krájela totiž rajčata!

No Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Sleduj Taste of Red!