ty saláte!
Fenomenální recepty

ty saláte!

Chtěl jsem opravdu moc moc moc udělat něco zeleného, abych si usmířil všechna zvířátka a vegetariány, když tu najednou jsem se z nějakého zvláštního důvodu ocitl v řeznictví a jako dar dostal rostbíf (pravděpodobně jsem jej dostal za celoživotní zásluhy v masovém odvětví). Říkal jsem si, že to dokážu zachránit dobrým, leč jednoduchým salátem. Tak jednoduchým, že si s ním poradí i student vysoké, umělecké školy. Postup je tedy následovný: Kupte si polníček a rozložte ho hala (ale i bala) po talíři. Malá cherry rajčátka rozdělte vedví jak samuraj v mobilní hře Samuraj a meloun. Polokoule rajčatového charakteru položte na již rozprostřený polníček. Osolte, opepřete a s palcem, který lehce zakrývá hrdlo nádoby vše zakapejte olivovým olejem (nejlépe řeckým, portugalským, peruánským nebo madagaskarským). To vše nonšalantně pokryjte hrstkou kapary (hrst obsahuje 10-45 ks). Věřte nebo ne, tyhle malí, zelení rošťáci udělají s vašim salátem velkou šou. No a teď přijde to nejdůležitější- bíf, rostbíf. Ten si samozřejmě připravíte velmi jednoduše : Sežeňte si roštěnec z Třemošné, dva dny naložený, po zatažení na pánvi potřený dijonskou hořčicí od dijonských mnichů (nacházejí se v každém dobrém řeznictví ve sklepě) a nechte tento božský kus masa péct Hodinu a třicet pět minut. Teplota uvnitř roštěnce by neměla překročit magických 57/58°C. Nejlépe ale bude, když to necháte na Standovi z @reznictvinamaso .
Jak můžete vidět, nikdy nebude salátu bez chleba. Dostal jsem od fenomenálních @pg_foodies chlebovou ochutnávku č. 452. Díky tomu si uvědomuji, že jsem konečně docílil pravého smyslu mého blogování – dostávání věcí zadarmo. Teď už jen pozvání do Sama doma a můžu to zabalit.

No Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Sleduj Taste of Red!