Pork Wellington
Fenomenální recepty

Pork Wellington

Arthur Wellesey, vévoda z Wellingtonu porazil v roce 1815 Napoleona u Waterloo. Jako ideální pocta jeho neuvěřitelného vítezství se nabízelo podle něj pojmenovat maso obalené v listovém těstě. Myslím, že jeho máma by na něj kvůli tomu byla hrdá. Minimálně jako ta moje, která uroní slzu pokaždé, když si pročítá moje recepty. Teď je jen otázka jestli to jsou slzy štěstí nebo…
Dnešek je ideální den na recept. Ovšem hovězí jsem zaměnil za vepřové a houby za špenát (rád houby sbírám, ale nejím je. Podobně to má třeba prase s lanýži.) Nejprve si tedy vezmete krásně rostlou panenku (jo jo, tu od @reznictvinamaso ) a po solné a pepřové sprše ji necháme zatáhnout na pánvi jak svou dívku závěsy při sledování romantické komedie. Poté maso potřeme ladnými pohyby dijonskou hořčicí a necháme ji chviličku bokem. Mezitím si osmahneme lehce česnek a přiložíme k němu zelenou radost v podobě listového špenátu. Společně podusíme stejně jako komise špatně připraveného maturanta a naneseme na již rozprostřenou parmskou šunku na fresh fólii. Na tuto doménu usadíme panenku a profesionálním grifem ji zabalíme do vkusného válečku. Necháme odležet dvacet minut v lednici a opět jdeme na to! Celý komplet položíme na již rozložené listové těsto a všude kolem jej potřeme super green ekopandím výběhovým vejcem. Vše zabalíme a uložíme ezoterickými pohyby do magické remosky. Pečeme. Vyndáme. Gordon Ramseyovsky rozkrojíme a proneseme jeho klasické hodnocení „stunnig!“ Dále pak posíláte skromné selfie fotky s vaším výtvorem a jasně dáváte najevo svůj gastronomický počin.

No Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Sleduj Taste of Red!