Pizza
Fenomenální recepty

Pizza

Jo jo, léto je v plném proudu. 38 ve stínu, 42 mimo něj a 180 °C v remosce. První dvě hodnoty mne iritují a té třetí jsem se rozhodl využít. Mít foodblog a za celou dobu neudělat recept na pizzu, to je ostuda, ba dokonce národní tragédie. Je to prostě něco, co nemůžu dopustit a tak se do toho s italskou vervou pustíme. Nejprve si připravíme rajčatové sugo! Oloupeme česnek, nakrájíme jej na tenké plátky a lehce ho opečeme do zlatova stejně tak jako se zbarví krk po celodenní práci na plantáži. Spaříme si rajčata (ano, i pařit umím), oloupeme je a na malé kousky nakrájíme. Přidáme bylinky tymiánového charakteru a nezapomeneme ani na trošku bazalky. Máte to všechno? Si? Molto bene! Tak to všechno vemte, povařte a rozmixujte. Máme hotový základ, a takový základ, je základ každé dobré pizzy. Koupíme těsto na pizzu, můžete si ho i udělat doma, ale jsme profesionálové, tak si ho prostě koupíme. Potřeme jej naší rajčatovou, rudou směsí a na pečícím papíru obřadně přeneseme do remosky. Když začne mít těsto křupavou kůrku, přidáme ručně natrhanou mozzarellu a nějakou tu dobrou šunku od kosti. Foceno s mými novými plavkami, ve kterých jsem předtím půl hodiny běhal s nůžkama kolem bazénu. Hned jak celou pizzu sním, tak se půjdu koupat. Ano mami, tvoje rady ohledně koupání po jídle a běhání s nůžkami nepadly na úrodnou půdu.

No Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Sleduj Taste of Red!