Perník
Fenomenální recepty

Perník

Nový @gastrokrouzekznamená nové téma – Miami Vice. Přesně tak, mluvím tu o tom americké Miami, takže hromada krevet, míchaných nápojů, limetkových dortů, chobotnicoryb. Přemýšlel jsem co bych tak mohl připravit. Co je tak typické pro každého, kdo z Miami pochází a když jen uslyší jméno oné pochutiny, tak rázně prohodí klasické „of course“. Přesně tak, udělal jsem perník.
Hezky polehoučku jsem si smíchal trošku toho kakaa, perníkového koření, mouky, prášku na pečení, jedlé sody a vééélkou porci krupicového cukru a celé to extravagantně zalil olejem, mlékem, vejci, láskou a měsíčním svitem, který se mezitím rozlil jak ono zmíněné mléko po obloze. Za přítomnosti svitu hvězd problikávající skrz mléčnou dráhu, jsem si nakrájel bílou čokoládu a ořechy, které jsem později vhodil do naší magické směsi. Mé opojení rostlo stejně tak jako perník pečený v troubě, leč nezahálel jsem a začal dělat na polevě. Abych docílil tyrkysové barvy nekonečného moře a stejně tak i křišťálové breaking bad struktury, smíchal jsem citronovou šťávu s notnou dávkou práškového cukru a přidal kapku barviva.
Podávejte na párty v oblecích, perník se totiž dost drolí a je téměř nemožné se od něj neumazat. A jestli si říkáte co to je za nový styl fotek, tak se snažím vytvořit zcela neotřelý foodblogerový směr s inovátorským názvem Food Art Noveau.

No Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Sleduj Taste of Red!