O mně

Jmenuji se Adam. Jako malý chlapec jsem toužil stát se hasičem. Když jsem ovšem zjistil, že musí rychle vybíhat schody a lézt po žebříku, můj sen se rozplynul jako kapka na rozpálené střeše v Dubaji. Vždycky jsem ovšem věděl, že chci dělat něco, co mě baví, co mě naplňuje. A tak jsem se dal na produktový design. Po třech letech jsem zjistil že mne nebaví a tak jsem si řekl: „Nu což, uvidíme…“ A přátelé, jak já viděl! Všechno to začalo jedné sychravé noci…

Dva muži, jeden sen. Na samém velkém gastrotřesku, jsme spolu s Milanem založili foodblog, který měl reflektovat naše niterné touhy a lásku k jídlu. Prvotní impulz v nás zanechali naše přítelkyně, které nás chtěli mít po svém boku na cestách s Gastrokoružkem. Nebylo tedy nic jednoduššího než započít naši pouť. Význam jména TasteofRed je opředen mnoha legendami a zde jsou v kostce hlavní myšlenky:

Taste o‘ Fred : Kdo je Fred? Jaké je jeho poslání? Proč je jeho chuť tak důležitá?

Taste of Red : Podle barvy vousů, která řídila střelku blogerského kompasu.

Ta ste ofre d : Staré indianské pořekadlo při zpracování bizoní kůže zbylé po ulovených zvířatech.

V současné době, dělám na blogu sám. Obcházím restaurace, (pořád, ale z nějakého důvodu musím za sebe platit) píši silné životní příběhy a hlavně se snažím vařit (někdy i sám). Žene mne touha objevovat nové chutě a vytvářet netradiční kompozice s neotřelými rekvizitami. To všechno beru smrtelně vážně, protože vím, že současný foodbloger je alfou i omegou světového kulinářství a to je titul, se kterým není radno si zahrávat. Když jste k tomu ještě obtloustlý vousáč, s řídnoucími vlasy a trpíte disortografií, křivostí nohou a zvláštním smyslem pro humor, (Který chápal jen jeden muž v tibetu, jenž je bohužel již po smrti.) je jasné, že jste zrozeni pro šoubyznys.

Váš Fred (teda Adam)