Horká čokoláda
Fenomenální recepty

Horká čokoláda

Zima se pomalu plíží do našich vyhřátých obýváků (nebo celého bytu, pokud máte garsoniéru) a tak je dost důležité udržovat pitný i tepelný režim. Připravil jsem si proto poměrně složitý recept na horkou čokoládu se skořicí.
Nejdříve si rozehřejme mléko v rendlíku, ale pozor! Mléko nebude to klasické kravské, ale mandlové. Přesně tak, i mandle dávají mléko a tak si dáme do hrnce rovnou dva šálky. Sledujeme a tu a tam promícháme. Přidáme trošku skořice a necháme substanci chutí, ať si mezi sebou dají malé rendez-vous. Když se objeví první bublinka na hladince stejně jako první pupínek na tváři adolescentní mormonské dívky, vypneme sporák a čokoládu ( ja používám @milka_czsk , protože věřím kravám), kterou jsme si silou medvědí nalámali na malé kousíčky pomalu vmícháme. Vznikne tak lahodný mok v barvách naděje, lásky a porozumění (hnědá) který vlijete do svého oblíbeného pohárku. Doporučuji pít a u toho v krátkých intervalech ukusovat z hromady marsmellow. Jak můžete vidět dnešní fotosešn se nese v barvách zeleně a je doplněna o knížku Solaris ve stejné barvě. Lehké vánoční čtení které navodí tu správnou atmosféru. Dále jsem sem diagonálně umístil nějaký zvláštní nástroj, jehož funkce mi uniká.

No Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Sleduj Taste of Red!